Жителят на Ростов на Дон, Сергей Пименов, заяви пред РИА Новости,

...
Жителят на Ростов на Дон, Сергей Пименов, заяви пред РИА Новости,
Коментари Харесай

Жител на Ростов на Дон издигна кучето си кандидат за член на градския съвет

Жителят на Ростов на Дон, Сергей Пименов, съобщи пред РИА Новости, че е решил да се пошегува и да издигне кандидатурата на кучето си - бостънски териер на име Пиксел - като претендент за градската дума на Ростов на Дон.

По думите му преди към година той самичък желал да се кандидатира за народен представител на изборите за градска дума, само че изборната комисия не приела документите му. Приблизително по същото време той и фамилията му закупиха куче от много рядка порода - „ бостънски териер “. По това време кучето е на 14 месеца. Той го е кръстил Пиксел поради дребното бяло леке на носа му

" По-късно се появи концепция - за какво да не го издигнем като претендент за народен представител? Освен това претендентите нормално идват в нашия регион (Военвед) единствено за избори, а Пиксел върви тук всеки ден, той има стотици клиенти в обществените мрежи ", сподели пред организацията притежателят на кучето

Той и неговият екип от продуцентския център създадоха уеб страница и предизборна акция за кучето. В програмата има 15 стъпки, като „ позволение за гонене на котки “, „ унищожаване на нашийници и каишки за дребни породи “, „ федерален закон, допускащ на кучетата да спят в леглата на стопаните си “.

" Всичко това, несъмнено, е смешка, само че има да вземем за пример рецензии за зоните за разходка на кучета. Имаме единствено три за целия Ростов, а в Москва моят другар има три единствено в региона на дома си си ", сподели стопанинът на Пиксел.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР